Farem festes en foc peti qui peti!!

Segons informa la Federació desde el seu web la assistencia a l’assemblea conjunta de les dues federacions va ser massiva. Per part nostra em elaborat un resum per informar a tots els membres de la colla de com funcionara a grans trets la formació i notificació d’activitats.

En aquesta assemblea van explicar el funcionament dels cursos, desprès de l’entrada en vigor del reial decret, el sistema serà el següent:

Existiran dos tipus de titulacions, els consumidors reconeguts com a experts i els responsables de colla.
La titulació de consumidors reconeguts com a experts l’hauran de tenir tots els participants a un correfoc (Diables, tabalers, caladors, saquers,…) de totes les edats. Aquesta formació la impartiran els responsables de colla, que prèviament hauran d’haver rebut una formació especifica que s’els reconegui com a tal.

El responsable haurà de notificar totes les persones que rebin la formació a la Generalitat, ja que cada cop que es dugui a terme un correfoc caldrà enviar un llistat dels diables participants.

Per altre banda la formació dels caps de colla aquest primer any, la podran dur a terme 3 persones per colla de cada entitats o sigui (3 colla adulta, 3 colla infantil, 3 Colla Bivrot). Només durant aquest any es realitzaran diversos cursos pel territori Català, ja que son molts els diables que hem de rebre la formació, de cara els propers anys només es realitzara un únic curs a Barcelona.

Ara per ara encara no sabem dates, però a mida que ens vagi arribant informació us ho farem saber, si teniu algun dubte més podeu contactar amb nosaltres a info@diablesmontmelo.com i mirarem de solucionar-ho.