Campanya de micromecenatge per la construcció de Les Bestioles

bestiola

Aquest any en Vibrot la bèstia de foc de la Colla de Diables de Montmeló fa 10 anys!! i ens proposem realitzar una sèrie d’activitats i accions respecte a aquest fet. Una d’elles és la creació de dues bestioles que es presentaran a la festa major de 2017. És per això que durant aquest 2016 i part del 2017 l’objectiu és aconseguir el finançament necessari per a la seva construcció.

Entre altres accions posarem en marxa una campanya de micromecenatge on particulars, empreses i d’altres entitats puguin fer la seva aportació i col·laborar amb el nostre projecte.

Diumenge 17 iniciem la campanya de micromecenatge amb el nom “Volem una bestiola” a la plataforma www.totsuma.cat, amb l’objectiu d’aconseguir com a mínim el finançament necessari per a una de les dues bestioles.

Podeu veure la campanya a http://www.totsuma.cat/projecte/1431/volem-una-bestiola-diables-de-montmelo

Per aquesta campanya em pensat diverses recompenses segons l’aportació que pot anar des de 5€ fins a 800€, i es poden aconseguir recompenses com una ballada del Vibrot, Marxandatge, entrades per Moto GP 2016 o un correfoc a mida. Entra a TotSuma i col·labora amb la colla de Diables de Montmeló en la construcció de la bestiola.Què és el finançament col·lectiu ?

El finançament col·lectiu – altrament conegut com a micromecenatge o crowdfunding – és un sistema d’aportacions econòmiques, individuals i de quantitat lliure, la suma dels quals fan possible finançar un projecte concret. El microfinançament funciona amb la filosofia del «tot o res»: es volen recollir X diners per finançar un projecte (o part d’aquest), si es recullen es tira endavant el projecte i sinó, no.